TEIXINT XARXES-SAGUNT FEBRER 2015
 
Els propers dies 27, 28 de febrer i 1 de març 2015, AVINENÇA junt al Foro Estatal de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), han organitzat unes jornades emmarcades en el projecte Texint Xarxes. Les activitats programades en aquestes jornades es complentaran amb la celebració de l'Assemblea general ordinària i extraordinària d'AVINENÇA. En el següent enllaç podeu consutar el programa, informació de contacte, inscripcions i altres qüestions d'interès:
 

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Com arribar a Finca de Penya. Sagunt. Planol

Per més informació:   Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.  o al mòbil 630904955

 
El projecte Teixint Xarxes per a la custòdia del territori a Espanya impulsat pel Foro Estatal de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), en col·laboració amb la Fundación Biodiversidad i l'Obra Social "la Caixa", ofereix una aportació diferencial i única a les xarxes i entitats de custòdia, propietaris i gestors de finques d'alt valor natural, administracions públiques i altres agents vinculats amb la custòdia del territori a Espanya.
 
Aquest projecte que va començar el juny de 2014 i finalitzarà al juny de 2015 pretén difondre les bones pràctiques de treball en xarxa i desenvolupament social i institucional de la custòdia del territori que s'estan duent a terme per les diferents xarxes i entitats de custòdia de l'Estat espanyol.
 
Per a això, al llarg del primer trimestre del 2015 tindran lloc sis trobades que serviran per capacitar estratègicament a persones vinculades al desenvolupament de la custòdia del territori. Aquestes trobades, els continguts seran tant teòrics com pràctics, s'estan organitzant en col·laboració amb les set xarxes de custòdia existens i estan dirigides a les persones i entitats vinculades a aquestes.
font:http://www.frect.org/
 

Per més informació sobre el projecte consulteu els enllaços següents:

 
 
 
 
 
 
 
sitemap